Saturday, December 4, 2010

You Can Live Without Me

I found this via PERFECT (:
Just read and I am sure you will be touched =')
(mak ai, jiwang pulak! HAHA)


Well, here comes the interesting part where I will show the actual fact yang logik :

1 - Hmm. A challenge is given to a girl is the common thing. Well, aku pun perempuan jugak lah wei. Memang ade spesies perempuan yang pantang dicabar. Tapi yg weirdo sikit nye is kenapa perempuan tu just take the challenge without any curiosity in her mind. Daa! Okay. Look. Maybe she took that to grab his bf's forever love tapi wei tipu lah kalau perempuan tak ade sifat ingin tahu yang menebal kalau bf diorang tetibe bagi challenge macam tu. Kan?

2 - Okay. Now, about the cancer that this guy suffer. Hmm. Lagik gak lah kalau bf perempuan nih kena cancer, tapi takkan lah sehari lagi sehari dia nak mati, dia tak ada apa apa simptom pun yang menunjukkan dia ni sakit kanser yang kronik sampai lagi sehari nak mati. Okay. Maybe berlaku sesetengah orang yang sakit kronik nak mati pun nampak sihat lagi, tapi it actually always happen to orang yang beriman je aku rasa. HAHA. Beriman sangat ke laki nih? Kan?

3 - Maybe lah kalau dia sakit tapi tak tunjuk dia sakit depan gf dia. Okay. Tak pe. Tapi Jap! Kalau dia sakit kanser, selalunya doctor bagi jangkaan due untuk berapa lama dia still boleh hidup dalam bentuk tahun or bulan. Tapi, selalunya kanser, we cannot predict bila yang sebetulnya dia akan mati. Kan?

4 - Then, pasal gf dia excited pergi rumah bf dia and then just nampak bf dia dh ada dlam coffin. Huhh. Sangat tak logik. Kalau bf dia mati sekali pun, mesti dah ada orang yang call awal awal kata bf dia dah mati. Haiyo. Ni tetibe datang rumah bf, dah siap duk dalam keranda lagi bf dia tuh. Kan?

5 - Pasal note tu. Yeah, memang sweet sangat. Tapi, note tu ada kat sebelah mayat memang tak logik. Macam dah tahu tahu je nak mati. Then letak note kat tepi, masuk keranda and jadi mayat. HAHA. Dah macam cerita drakula aku rasa. HAHA. Kan?

2 comments:

fatin syazwani said...

btol la weyh (:
ske2.. ((((:

qee_la said...

kan? HAHA. terima kasih kerana menyukai. =)